En blogg om vårt "everydaylife in Palma", personlig utveckling, hälsosam mat, ayurveda, yoga och om lycka.

Lifestyle coaching

20120921_5377_just2.jpg

Jag jobbar med kommunikativt ledarskap där öppnande frågor snabbt hjälper dig att se dina mönster och vad som ev begränsar dig.
Min önskan är att hjälpa dig att sortera bort “bruset” det som oftast handlar om vad som händer utanför oss och istället titta inåt för att komma i kontakt med den egna viljan, kraften och  förmågan att skapa de förändringar du önskar göra.

Mina klienter upplever ofta just att samtalen skapar större klarhet och gör att dom snabbare kommer framåt i de förändringar som önskar uppnås.


Coaching meny

COACHING – PAKET

Du ges ökad självinsikt och får de verktyg du behöver i den situation du befinner dig i just nu. Genom en kontinerlig kontakt ökar förutsättningarna till en mer bestående förändring.

Som din personliga Lifestyle Coach under 3 månader guidar, inspirerar och stödjer jag dig i din process. Med ödmjukhet och respekt för just din resa.

  • 2 samtal/ mån á ca 45 min (skype/ tel / personligt möte)
  • Mailsupport när du vill och behöver

Pris 300 euro / 3000 kr


 COACHING – START 

Du ges ökad självinsikt och får de verktyg du behöver i den situation du befinner dig i just nu. En kick för att komma loss och igång med det du vill uppnå.

60 min
(skype/ tel*/ personligt möte)

Pris 60 euro (600 kr)


MAILCOACHING – MOVE FORWARD

Detta passar dig som tycker om att kommunicera i skrift och är nyfiken på personlig utveckling. En del människor har lättare att sätta ord på sina känslor i skrift, hemma i lugn och ro. Det kan även vara ett första steg innan du vill gå vidare med telefon/ livecoaching.

Under 1 månad får du 1 mail/ vecka med frågor som hjäper dig att själv komma fram till vad som hindrar dig att leva det liv du egentligen kan och vill leva

Vi startar processen med att du får ett mail av mig med ett antal frågor för att klarlägga din livssituation just nu. Du svarar och så fortlöper processen veckovis. Kommer frågor upp under tiden mailar du även dom.

”Genom att besluta oss för att ta tag i ”situationen” vi befinner oss riktas energin framåt och redan där händer något. När vi får frågor att svara på helt utan dömande och med syftet att öppna upp för nya tankebanor kommer vi fram till helt nya möjligheter. Det du tror hindrar dig visar sig ofta vara något helt annat. Det är dynamik i en skrivandeprocess och ett effektivt sätt att komma fram till en ny riktning i livet”
Ulrika Be Happy

100 euro (1000 kr)  när pengarna erlagts startar vi mailcoachingen.


 

Boka tid genom att fylla i formuläret nedanför så kontaktar jag dig om tid.

Du kan även nå  mig på telefon 0034 645 72 14 94:
Jag använder Whats app

Varmt välkommen ❤