En blogg om vårt "everydaylife in Palma", personlig utveckling, hälsosam mat, ayurveda, yoga och om lycka.

Referenser

start-tile-coaching

“Jag kan varmt rekommendera Ulrikas klockrena coaching som hjälpt mig att komma framåt och släppa på gamla mönster och föreställningar. Ulrikas inkännade och förmåga “att lyssna mellan raderna” på det jag säger, för att ställa frågor som gör mig förvånad över mitt eget svar, är helt suverän. Att på ett engagerat och klarsynt sätt ge möjligheten att hitta mina egna svar som är sanna för mig. Det känns väldigt tryggt! Att avdramatisera för att hitta lusten och glädjen när jag tar mig själv för på stort allvar och förstorar upp saker och ting. Det är en skön känsla att efter samtalet se bit för bit falla på plats av det vi pratat om – hur det släpper och jag kan gå vidare utan de hinder jag satt upp för mig själv. Så tusen tack Ulrika för din värme och ditt engagemang i samtalen!”

Ingrid Fredriksson, Arkitekt och egen företagare www.onebalance.se

” I coachingen hos Ulrika fick jag hjälp att blicka framåt och verktyg som gjorde att jag kunde utveckla mig själv i positiv riktning. Ulrika är en underbar människa och jag kände mig verkligen trygg i samtalen med henne.”

Helene Persson, förskollärare och egen företager www.studiohelene.se

” Coachingen har gett mig möjlighet att finna balans mellan kropp och sinne, att kunna känna inre ro fastän det stormar runt om. Det är en ständig resa och träning. Ulrika har gett mig verktyg att plocka fram när det behövs. Jag har fått ett personligt program som bygger på de samtal vi haft, ett program som inte på något vis känts övermäktigt eller svårt att följa. Allt till vad som är bra mat för just mig till hur kan kan fokusera och mentalt ta mig igenom en stressig arbetsdag finns beskrivet i vårt upplägg.
Inga måsten, inga förbud. Att våga lyssna på mig själv och känna efter vad just jag behöver har varit en röd tråd och jag blir ständigt förvånad över hur väl Ulrika förstår vad jag behöver. Programmet är inte en quick fix med en kort diet på några veckor utan ett nytt sätt att tänka och se på mig själv och andra för livet. Coachingen är den bästa hälsoinvestering jag har gjort!”

Malena Axelsson, Koordinator Vandalorum

“Jag har under ett flertal år fört många konstruktiva samtal med Ulrika i såväl hälsa- som livspusselfrågor.
Ulrika är en uppskattad inspiratör och en kunnig förmedlare. Hos mig har vi haft ett antal hälsokvällar där Ulrika visar prov på sin breda kunskap som hon förmedlar på ett medryckande sätt utan pekpinnar.
Som egen företagare har jag haft stor erfarenhet av hennes kunskap”

Lena Alffram, Inredare och egen företagare

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s