En blogg om vårt "everydaylife in Palma", personlig utveckling, hälsosam mat, ayurveda, yoga och om lycka.

Köpa bostad Mallorca

Jag och min familj förverkligade vår dröm att flytta från Skåne till Mallorca sommaren 2013. När min man i början av 2017 frågade om jag skulle vilja jobba tillsammans med honom som Propertyfinder här på ön tvekade jag först. Jag funderade en stund…vände och vred….men kom ganska snabbt fram till mitt svar ,
Jaaa självklart vill jag det.

Jag vill med glädje hjälpa människor “att sätta bo” på Mallorca. Hitta det där lilla huset i bergen med citronträd som någon drömt om hela sitt liv.
Eller en trevlig våning i Palma för att komma hit över weekends och lov.
Någon annan letar efter en semesterbostad nära stranden som både barn och barnbarn kan njuta av.
Alla med sina alldeles egna drömmar om ett liv i solen.

Jag är glad att få vara en del i den processen det innebär att gå från dröm/ idé  till att stå med en nyckel i handen till sin nya bostad på Mallorca. Ibland blir det exakt det kunden tänkt sig från början. Men det händer också att jag får kunden att tänka om och upptäcka en helt annan del av Mallorca än dom först tänkt sig. Då känns det extra roligt. Palma är underbart och där bor jag själv men det finns såååå mycket mer att upptäcka här. Vi erbjuder resale men även nyproduktion.

Går du i tankar att köpa bostad på Mallorca är du varmt välkommen att kontakta mig så berättar jag mer. Fyll i kontaktformuläret nedan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements