En blogg om vårt "everydaylife in Palma", personlig utveckling, hälsosam mat, ayurveda, yoga och om lycka.

Vardag….

Leave a comment

Nu är det höst här på riktigt! Stövlar och skinnjacka…mmmm…. jag gillar verkligen hösten. Särskilt när det som idag varit klart och friskt väder med uppåt 20 grader på dagen, blå himmel och sol.

Photo-5

Kylig morgon i väntan på bussen… mätt med spanska mått då;)

När jag kom ut från dagens yogapass kunde jag ta skinnjackan i handen och bara ha t-shirt och jeans.
Det kändes jättebra efter yogan och jag fick massor av ny energi. Jag har en del nytt på gång med Be Happy och det känns som saker börjar falla på plats.
Jag har haft många olika projekt på gång och samarbeten av olika slag. Så kommer det säkert fortsätta vara med mitt företagande.
Min tanke med mitt företag har hela tiden varit att det består av flera olika delar men det tar lite tid att upptäcka vad som funkar och vad som inte funkar.

Photo-1

Cafe con leche de almendras på Ziva…mmmmmm min favorit.

Jag har god hjälp av en coaching kollega som haft en hel del att göra med mig senaste veckorna. Som tur är “byter” vi tjänster 🙂
Hur som helst har jag bestämt mig för att verkligen göra sådant jag älskar och vill göra. Inte låta mig begränsas utan hitta olika sätt att göra det jag är bra på och det jag vill ha i mitt liv.
Jag har under senaste veckorna slängt ut en rad med krokar och några fick napp direkt. Vilket påminner mig om att sikta mot stjärnorna. Allt du önskar kan du få….om inte allt så bra mycket.
Vägen dit är både krokig och går brant uppför stundtals men om vi tillåter oss att njuta lite på vägen och kanske att emellanåt ta en paus så kan vi vara säkra på att vi kommer nå dit vi vill. Vi kanske inte alltid vet exakt hur det kommer se ut men det är vi själv som väljer åt vilket mål vi styr.

Photo-6

På väg hem från bussen efter en dag i Santa Catalina med jobb och annat.

Jag minns när jag gifte mig och min pappa höll tal och påpekade att “det alltid har hänt mycket kring Ulrika och kommer säkert fortsätta göra det.”  Ja! han hade allt en poäng där min käre far och jag ser det som en styrka.
Ibland kan det vara en utmaning för mig att gå från idé till handling med mina projekt men jag inser att ju mer jag tar saker i “egna” händer och inte förlitar mig på någon annan ju bättre blir det.  Det gäller ju inte bara arbete utan alla områden i livet.

Photo-4

På tal om att ta saken i egna händer så lekte jag frisör häromkvällen. Färgade håret hemma och klippte luggen med en IKEA sax……Inte någon jämn luggklippning 🙂 ha ha ha…men färgen blev jag nöjd med.

Sen behöver vi ju varandra…. vi människor men när vi tar ansvar för våra egna liv och vår egen tid blir det så mycket roligare och enklare i relationer/ samarbeten/ familjen.
Ja! det har varit en intensiv vecka på många plan men så är livet ibland. Jag lär mig saker varje dag och är tacksam för det.
Nu ska jag snart lägga mig för har en hel del att ta tag i under morgondagen. Dessutom ska vi få komma på fika på förskolan och det ska bli jättemysigt. Linn verkar förväntansfull och det är jag också. Så viktigt att få dela miljön ens barn tillbringar tid i och kliva in i deras lilla värld en stund.
Puss på er!

Photo

Häng i baren på El Perrito efter förskolan…

Photo-2

Det blev en torsdags after work idag för att gå igenom lite nya businessplaner.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s