En blogg om vårt "everydaylife in Palma", personlig utveckling, hälsosam mat, ayurveda, yoga och om lycka.

Skönt med yoga igen!

Leave a comment

Äntligen kändes min fot bra igen efter att jag gått in i en dörr. Så idag var det första yogapasset på närmare en månad. Första passet efter ett upphåll är alltid segt för mig….i ca 30 min. Sen lossnar det! Så även idag. Det var Jay som höll passet och vi var full sal vilket alltid ger en skön känsla. Så fort jag rullade ut min matta och satte mig ned kände jag en lyckokänsla över att vara på studion igen.

Efter ett skönt pass möttes jag av sol och behagligt höstväder. Mötte upp min man för en spontan lunch på Medditerrani Bistró Café. Det är ett jättegulligt par som driver stället och när vi beställde varsin rätt berättade hon att dom erbjuder 2 rätter för 7,5o euro nu för att folk ska upptäcka deras meny.
Det var jättegott och en del av menyn hade en asieninspirerad touch. Värt ett besök för en enkel trevlig lunch på ett mysigt ställe. 🙂

Photo-6

Här kan man sitta under träden när vädret tillåter och det är ju ofta på Mallis. 😉

Photo

Photo-1

Photo-7

Trevligt bemötande och bra service. Kul med det där lilla extra som en liten mörk choklad bit till kaffet.

Photo-3

Sen hem och jobba vid datorn en stund innan det var dags att hämta Linn. Jag går bakgatorna i El Terreno och där finns mycket små söta hus att upptäcka. Joan Miro är inte så charmigt men bara ett stenkast upp från gatan är det lugnt och fint.

Photo-5 Photo-2
När vi kom hem gjorde vi raw bananglass med lakrits smak. Supergott! Jag använder vår Vitamixer dagligen till smoothies/ röror/ glass/ soppor mm.

Photo-4

Frysta bananer, lakritspulver, mandelsmör och en skvätt mandelgrädde.

Nu har jag tagit en mikro siesta och ska snart iväg för Book Event på Ziva. Ikväll är det Malin Sävstam som kommer dit och berättar om sina två böcker “När livet stannar” och “Kärleken är starkare än döden”. För er som inte vet så förlorade Malin sin man och sina två barn i tsunamin. Yogan är ett av de redskap som tagit henne vidare i livet.  Jag  har hört henne tidigare på både radio och TV och hon berör verkligen med sin historia. Hon är i Palma ganska ofta och ger ibland klasser på Earth Yoga men jag har ännu inte tagit någon klass hos henne. Men det ska jag göra vid tillfälle.

12049204_904152633001136_6003103005006779148_n

Há en skön torsdagskväll!

Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s