En blogg om vårt "everydaylife in Palma", personlig utveckling, hälsosam mat, ayurveda, yoga och om lycka.

Vi firar 14 årig bröllopsdag idag!

1 Comment

För 14 år sedan gifta vi oss på Ven. En underbart vacker dag på alla sätt och vis. Vi brukar alltid fira vår bröllopsdag.
Idag väcktes jag med en vacker blomsterbukett av min fina man.

Photo-4
Jag har haft en lugn hemmaförmiddag. Lite jobb vid datorn på vår “baksideterass”. Där är skugga på förmiddagen och dit når internet. Vi har fixat med lite möbler och blommor sådär är väldigt trevligt att sitta. Två terasser känns som lyx! Glad för det 🙂

Det blev en sen lunch och jag hade dukat fint. På menyn blev det:
Ugnsbakad lax med citron
Rostad sötpotatis med havssalt
Raw zucchinispaghetti med olivolja och parmesan
Fetaoströra

En ekologiks cava till det och festen var fixad 🙂

Photo Photo-2 Photo-1
Nu badar Linn och Björn, jag passar på att blogga och sedan blir det dessert. Hallonbakelse, jordgubbar och kokosgrädde. Blev så glad när jag igår hittade kokosgrädde på en hälsokostbutik i Palma. Men jag lyckas inte vispa den…Vet någon läsare om det går att vispa kokosgrädde? Jag har i och för sig bara en handvisp….Efter några minuters envist vispande gav jag upp.

Photo-3

14 års äktenskap känns bra. Jag är glad och stolt att vi klarat alla prövningar vi haft. under dessa år. Det gäller att hela tiden vårda sin relation och att inte ta den för given. Jag tror att ord som är viktigt för ett lyckat förhållande är ärlighet, ödmjukhet, frihet, humor och närhet.
Det är viktigt att kunna plocka fram skrattet och att inte ta allt så allvarligt. När vardagen rullar på och sexlivet kanske inte alltid hänger med så glöm inte bort att röra varandra ändå. En kram, smekning, hålla handen och att kyssa varann. Se varandra och se det stora i att få älska och vara älskad.

Skål för kärleken!

 

Photo-5

14 år sedan…tycker vi ser så unga ut!!!! 🙂

One thought on “Vi firar 14 årig bröllopsdag idag!

  1. Stort grattis till er Ulrika!!!! Störst av allt är kärleken! Ven låter som en fantastiskt vacker plats att gifta sig på! Vi gifte oss på Österlen vår första höst i Skåne. Fina minnen att plocka fram mellan varven. Här hemma har vi planterat varsitt plommonträd till pojkarna ikväll som de fick i gemensam doppresent i höstas. Vi längtar alla tlll vi kan äta dess frukter!
    Stor kram till dig från Skåne!
    /Anna

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s