En blogg om vårt "everydaylife in Palma", personlig utveckling, hälsosam mat, ayurveda, yoga och om lycka.

Insikter på en strand……

2 Comments

Fantastisk eftermiddag på Platja de Portal Nous. Turkost vatten, fin sand och några strandrestauranger gör att vi gärna återvänder hit igen. Björn och Linn badade och jag satt med min skrivbok och klottrade ned tankar till min bok. Det är en inre process och just nu i ett stadie där insikter kommer allt eftersom. Jag skriver ned och känner in. Själva skrivandeprocessen kommer senare…nu är det som att samla virke till ett hus. Materialet måste finnas för att sedan kunna bygga det man har en vision om.

Dagens insikt kan jag dela med mig utav redan nu:  DU VET! Varje gång du står inför ett problem/utmaning så vet du redan svaret innerst inne. Vissheten och känslan som fyller dig med lätthet. En ren känsla utan analyserande och funderande. Du bara vet! Det kräver lite träning men alla kan vi lära oss att känna igen den här vissheten. För mig kommer den från jorden, går upp i ryggraden och ger lätthet och klarhet i kroppen. Finns inga tvivel bara en vetskap. Största hindret är rädslan som kan lägga krokben. Vill rädslan begränsa din expansion? Är rädslan något gammalt du bär på? Är rädslan över huvudtaget din? Svara snabbt på frågorna och känn in igen. På så sätt kan vi utveckla förmågan att se skillnad på vad som är ett vetande och vad som är beslut fattade ur analyserande och oro.

Från dessa något djupare tankar till en jätteskön eftermiddag med familjen. Öl och chips vid mysiga strandhyddan och en liten Linn som dansade naken i sanden. Björn var förbluffad över kontrasterna från höstigt Sverige till denna medelhavssommar. Vi njuter och börjar verkligen ta in hur underbart detta är. Jag bär på en sådan lycka och tillfredsställelse inombords. Tacksam att jag/ vi tagit detta steg och kan ge detta till oss själva och vår dotter.  Inte utan att jag haft mina stunder av tvivel innan vi flyttade men faktiskt inte en enda gång ångrat att vi tagit steget.

Vi köpte med småplock från “Sushian” i Portals Nous. Nu har vi haft mys på terassen och druckit lite rosa bubbel. Det var min torsdag i Palma 🙂

Puss och kram

PS. Bilderna ser lite olika ut för just nu provas nya uppdateringen på telefonen….

Advertisements

2 thoughts on “Insikter på en strand……

  1. Inte det sämsta med högsommarvärme i oktober minsann! Förstår att ni njuter!

    Kram Anna

  2. Guud så mys ni har!! Längtar efter er nu <3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s