En blogg om vårt "everydaylife in Palma", personlig utveckling, hälsosam mat, ayurveda, yoga och om lycka.

Here we go again!

3 Comments

Jag är tillbaka med min blogg. Känns nästan lite märkligt att skriva dom första orden. Likt en kärleksrelation som haft uppehåll och nu står man där igen. Ser på varandra. Inser att man saknat varandra väldigt mycket. Men också att mycket har hänt. Man är inte den person som när man sa hej då. Ny! men ändå densamma….Är ni med?!
Där är jag.
Nu är det snart 7 månader sedan jag slutade blogga för att ge utrymme för något nytt och att ta nästa steg. JA! Nästa steg är taget. Vi flyttar till Palma i juli. Följer vår dröm, längtan och önskan om att bo utomlands. Att det blev Mallorca och Palma fanns inga tvivel om. Det var som att dras till en magnet. Dit ska vi! Vi säger upp lägenheten här i Båstad och ska hyra en bostad i Palma/ Bonanova. Allt har flutit på bra och det ena har lett till det andra. När önskan är stark och förutsättningarna finns där samt en gnutta mod blir det oftast bra. Så även nu. I början av april var vi i Palma för att titta på boende och kommande förskola till Linn. Det blev ett kärt återseende med denna älskade ö. Kändes speciellt att vara där i syftet att faktiskt flytta dit. Bra och rätt! Vi hittade vårt boende. En helt nybyggd lägenhet som håller på att färdigställas just nu.

Här är jag och Linn utanför vårt nya hem i Palma de Mallorca.

I dagarna blir min nya hemsida klar. Pernilla på Conmigo,  en super duktig tjej som driver företag i Palma har gjort min nya grafiska profil. Jag längtar så efter att få ut sidan. Det har fått ta sin tid. Men NU är det dags. Våren är här! Knopparna har brustit och nu kör vi. 🙂

Vår älskade dotter har hunnit flytta 2 år. Det blir bara roligare och roligare. För varje dag känns det som att jag älskar mer och mer. En oändlig tacksamhet infinner sig ofta. Den största av gåvor.
Jag kommer berätta mer allt eftersom. Om Be Happy, om en ny utbildning jag går, om flytten, om tankar jag har mm.
Detta var bara en liten date. “En fika på stan” för att säga HEJ. Vi står på en ny plats och har mycket att upptäcka. Hoppas du vill fortsätta eller påbörja att följa min blogg. Jag länkar till min hemsida så snart den är klar.
Varm Kram!

Advertisements

3 thoughts on “Here we go again!

  1. Spännande!!

  2. Härligt inspirerande glädjefyllt! Du är helt enkelt fantastisk!

  3. Oj här blir man glad! Så spännande och härligt att jag hittade till dig via min blogg 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s