En blogg om vårt "everydaylife in Palma", personlig utveckling, hälsosam mat, ayurveda, yoga och om lycka.

Spirit of Maya

Leave a comment

Idag håller jag på med beställning av Spirit of Maya kläder. Det svåraste är att välja för allt är så fint! Jag är själv så förtjust i Maya kläderna och känner mig alltid fin när jag har dom på mig. Dessutom är dom så mjuka och sköna. Jag har alltid varit en jeanstjej och har fortfarande jeans ganska så ofta men tycker det är mycket bekvämare med mjuka kläder. Ju mer jag använder sådana kläder ju sämre tycker jag faktiskt om mina jeans. När vi känner oss bekväma utstrålar vi också det till vår omgivning.
“The name Maya means illusion within the Hinduism. For Spirit of Maya the clothes became illusion behind the person who stands for reality”.

Vackra Spirit of Maya kläder i ekologisk cashmere. Sjalen kommer finnas i Be Happy´s sortiment i ett fåtal färger. Cashmeren är växtfärgad och priset på sjalen är 3500 kr!
Bilden är från tidningen Lantliv ( en jättebra tidning tycker jag!)
Till er som följer min blogg kan jag nu berätta att hyllan snart är klar. Tack pappa och Björn! Mina hjältar….jag som brukar skämta om att det vore bra med telefonnummer till killarna på bygglov på TV. Det behövs inte upptäckte jag nu! Tänk så många timmar jag funderat på denna hylla, mätt och planerat och nu är en den strax klar. Jag glömde kameran hemma men kanske att jag svänger hem och hämtar den. Så får ni se hur det blev.
Underbart väder idag förresten . NJUT!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s