En blogg om vårt "everydaylife in Palma", personlig utveckling, hälsosam mat, ayurveda, yoga och om lycka.

Att lita på sin intuition!

1 Comment

Detta är något jag jobbar med hela tiden! Att välja efter mitt hjärta, efter intutionen. Att släppa analyserandet, begränsningarna, gamla föreställningar, borden och annat som förminskar mig.

Följa mitt hjärta! Det har alltid de rätta svaren. Inte alltid de svaren jag förväntar mig eller det mitt logiska tänkande säger mig är rätt.
Att välja utifrån kärlek kan vara utmanande och omtumlande både för mig själv och andra. Men ÅH! vad skönt det är att göra val som klingar i samklang med mitt innersta.

Detta är något jag vill uppmuntra alla att göra. Fatta beslut efter ditt hjärta! Lägg alla “borden” åt sidan. Att ha struktur och ta sitt ansvar är något annat. När vi ta ansvar fullt ur för våra handlingar då blir allt så mycket enklare. Då tystnar allt analyserande! Då utför vi istället. Vi gör något – förändrar det vi kan förändra och accepterar det vi inte kan förändra ( som ju Sinnesro bönen handlar om).

När jag väljer sådant som får mig att bli glad och själen att jubla – då påverkar jag även min omgivning på bästa sätt. Ringar på vattnet….
Våga gå din egen väg! Visst kan vi rådgöra med andra, få input och vägledning. Det är bra! Men stilla dig emellanåt och låt ditt hjärta få säga sitt, din intuition eller din magkänsla…vad du nu kallar det.

I det finns styrkan och tilliten. Öppna hjärtat och ta emot allt det vackra livet har att ge!
Advertisements

One thought on “Att lita på sin intuition!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s